isu

La sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „ Vasile Goldiş” Arad, a avut loc, în cursul zilei de ieri, ceremonia militară de avansare în gradul următor în mod excepţional, a celor trei subofiţeri din cadrul Secţiei Sebiş care aflaţi în timpul liber, prin profesionalism şi curaj au salvat viaţa unei persoane ce a suferit un stop cardio respirator pe terenul de fotbal din Moneasa.

„În conformitate cu prevederile art. 45 lit. e) şi art.64 din Legea 80/1995 privind statutul cadrelor militare, cu modificările şi completările ulterioare, ale art.69 lit c) din O.M.I 665/2008 privind unele activităţi de management resurse umane în unităţile Ministerului Afacerilor Interne, ale O.M.A.I 600/2005 cu modificările şi completările ulterioare, în baza raportului Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Vasile Goldiş„ Arad, prin ordinul nr.2873/I.G./07.07.2014, al Inspectorului General al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă,  Colonel, dr. Cornea Nicolae”, se arată într-un comunicat al ISU Arad.

Următorii subofiţeri în activitate din Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Vasile Goldiş„ al Judeţului Arad, care în timpul liber au săvârşit fapte de eroism şi acte exemplare de curaj, se înainteză în gradul următor, în mod excepţional, astfel: în gradul de plutonier major, plt. Francisc Florin Deliman, plt. Eugen Francisc Papoi, plt. Vasile Flavius Raţ.

Recomandările redacției