OLYMPUS DIGITAL CAMERATrei remorci şi mai multe autoturisme au fost găsite abandonate pe domeniul public, iar autorităţile locale au început demersurile pentru identificarea proprietarilor aces­- tora.
Conform legii, au fost publicate pe pagina de Internet a Primăriei Municipiului Arad caracteristicile tehnice ale vehicu­lelor şi au fost trimise somaţii pentru identificarea proprietarilor sau deţinătorilor legali ai acestora.
Astfel, un autoturism şi trei remorci care se regăsesc publicate pe pagina de internet a Primăriei au fost fost abandonate în diverse zone ale străzii Calea Aurel Vlaicu. De asemenea, în zona centrală, mai precis pe strada Grigore Alexandrescu a fost găsit abandonat un autoturism marca Lincoln de culoare neagră.
Totodată, în Cartierul Pârneava, mai precis pe strada Pădurii, au fost găsite abandonate două autoturis­me, unul marca Skoda, de culoare albastră şi al doilea, marca Fiat Punto, de culoare neagră.
Reprezentanţii Primăriei mai caută proprietarii unui autoturism Mercedes 7528 SP 37 de culoare gri care a fost abandonat în cartierul Bujac, pe strada Gloriei şi ai unui Volkswagen vişiniu găsit abandonat pe strada Panselei din cartierul Sânicolaul Mic.
În Cartierul Cadaş, pe strada Lungă a fost identificat şi declarat abandonat un autoturism Fiat Transporter de culoare albă, iar pe aceeaşi stradă a fost declarat abandonat un Ford Mondeo de culoare neagră.
Pe strada Vişinului din Cartierul Grădişte a fost găsit abandonat un autoturism Ford Escort de culoare gri, iar în cartierul Alfa, pe strada Conduraşilor, a fost identificat ca fiind abandonat un autoturism Peugeot Transporter de culoare roşie. În Cartierul Aradul Nou, pe strada Gheorghe Sion reprezentanţii mu­nicipalităţii au identificat ca fiind abandonat un autoturism Dacia 1310 de culoare vişinie, iar în cartierul Drăgăşani, pe strada Grigore Ureche a fost declarat abandonat un autoturism Dacia Logan.
În cazul în care proprietarii autoturismelor nu le vor ridica de pe domeniul public, acestea vor fi transportate la Depozitul de autoturisme şi vor fi vândute prin licitaţie publică, banii obţinuţi urmând să intre în bugetul local.

Recomandările redacției