magistratProcurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Lipova, prin Rechizitorii din 25 august, au  dispus trimiterea în judecată a  trei inculpaţi, în trei dosare penale.

Dacian Mădălin Jurj este judecat pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu o alcoolemie peste limita legală, după ce a fost surprins,  conducând pe raza comunei Covăsânţ un autoturism având o alcoolemie de 1,20 g/l alcool pur în sânge. Pentru aceeaşi faptă trebuie să răspundă în faţa legii şi Claudiu Dănuţ Nicula, acesta fiind prins în Covăsânţ conducând un autoturismavând în sânge o alcoolemie de 1,45 g/l alcool pur în sânge.

“Inculpatul Kato Iosif este judecat pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi fără a poseda permis de conducere. Acesta a condus pe raza aceleaşi comune un autovehicul neînmatriculat şi fără să posede permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.Dosarele au fost trimise Judecătoriei Lipova, spre competentă soluţionare”, preciza Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad.

 

Recomandările redacției