voleiReprezentantele oraşelor Arad şi Caransebeş la volei – seniori şi juniori – se vor duela în week-end, într-o triplă extrem de interesantă. Deschid „balul” seniorii de la UVVG ProVolei, care, sâmbătă, de la ora 11,00, joacă pe terenul celor de la Banatul, în categoria A2 Vest.
În tur, la Arad, oaspeţii au smuls un punct, iar în urmă cu două săptămâni au câştigat un set în faţa unei favorite la primele locuri, CSU Timişoara, ceea ce le-a crescut tonusul.
Duminică, tot de la ora 11,00, în sala de sport a Şcolii Gimnaziale „Avram Iancu”, juniorii aceleiași UVVG ProVolei, pregătiţi de Marius Maskovits, încearcă să recupereze punctele pierdute acum două săptămâni la Timişoara, într-un joc echilibrat cu aceeaşi formaţie Banatul.
În fine, tot duminică, dar de la ora 13,00 şi în sala Şcolii Generale nr. 12,fetele de la gruparea Hand United caută succesul cu Banatul Caransebeş, în Campionatul Național de junioare. De remarcat că o victorie cu  3-0 sau 3-1 a fetelor lui Petru Vidican le califică pe acestea în faza următoare a întrecerii.

Recomandările redacției