roscaÎntors acasă ca adversar al echipei pe care a pregătit-o, Alin Drăgan a avut o situație bună în primul act al confruntării de sâmbătă după-amiază, dar gol în dreptul vizitatorilor n-avea să fie consemnat.
Crișul a făcut diferența în partea a doua. Faur a deschis scorul în minu­tul 47, iar Turcuș a marcat în minutul 90. Între cele două goluri, Radu Popa a fost eliminat de arbitrul Cristian Burza, care i-a arătat de două ori cartonașul galben după ce apreciase că fotbalistul Crișului simulase în careu. Eliminarea i-a nemulțumit pe oficialii alb-albaștrilor. „Din păcate, maniera de arbitraj continuă împotriva Crișului. Am jucat în zece din minutul 65…”, a relatat Daniel Chere­cheși.
Victoria urcă team-ul pregătit de Mihai Roșca pe locul al treilea. „Ca și celelalte jocuri, prestația a fost foarte bună. Echipa joacă bine, iar lumea vine la stadion, asta ne bucură. Legat de meci, oaspeții au avut o singură situație, prin Alin Drăgan în prima repriză, în rest am dominat cap-coadă. Pe final, având superioritate numerică, au mai venit peste noi, dar n-am avut probleme. Urmează meci cu Banatul, în mod normal al trebui să câștigăm, apoi ne pregătim pentru întâlnirea cu Sântana!”, a adăugat conducătorul Crișului.
Formații:
Crișul: Mucha – V. Fritea, Toseschi, Tolan, Ciornei, Covaci (Petra), Petrescu, Turcuș, Pirtea (Burlacu), Faur (Iaroș), R. Popa.
Victoria: Fl. Rusu – Malancu, Gurban, Fekete (Morar), Purece, Raț, Mihai (Brândușe), Țigan, Drăgan, Berar, Botaș.
Arbitri: Cristian Burza – Daniel Bondar, Adrian Costea. Observatori: Adrian Apătean, Teodor Jușcă.

Recomandările redacției