hansel_gretel1„Hansel şi Gretel” se va juca duminică, 13 ianuarie, 2013 la Secţia de Marionete a Teatrului Clasic Ioan Slavici Arad. Spectacolul pus în scenă de Francisca Simionescu va avea loc începând cu orele 11. De menţionat că scenografia este semnată de Zoe Eisele Szucs, iar din distribuţie fac parte câţiva dintre cei mai îndrăgiţi şi experimentaţi actori ai Trupei Mario­nete – Carmen Mărginean, Adina Doba, Izabela Moş, Loredana Alexandrescu şi Cristian Bordaş.
Binecunoscutul basm „Hansel şi Gretel” al Fraţilor Grimm, a încântat cu siguranţă multe generaţii de copii, unii dintre aceştia fiind acum bunici, şi venind poate cu nepoţii la teatru. Montarea Franciscăi Simionescu este menită nu doar să transpună pe scenă o poveste atât de îndrăgită, ci şi să traducă în limbajul copiilor de astăzi un basm secular. La succesul spectacolului „Hansel şi Gretel” contribuie mai mult ca sigur şi păpuşile expresive rea­lizate în atelierul Secţiei de Marionete Arad.
„Hansel şi Gretel” este primul spectacol pe care Trupa Marionete îl joacă anul acesta. Conducerea instituţiei promite în curând o producţie nouă des­pre care vă vom oferi mai multe detalii la momentul potrivit.
Vă mai spunem că biletele pentru spectacolul „Hansel şi Gretel” se gă­sesc la casa de bilete a Secţiei Ma­rionete, iar preţul unui bilet este de 6.06 lei.

Recomandările redacției