George Țucudean a înscris golul de trei puncte pentru campioana României, CFR Cluj, în fața Viitorului, echipă care l-a relansat pe atacantul arădean.

Am avut o singură ocazie şi am dat gol, dar important e că am luat cele 3 puncte. Nu contează cum le luăm, important e să facem asta. S-a mai întâmplat şi în etapele trecute să fim dominaţi şi să câştigăm, e bine. Viitorul a jucat acasă, e o echipă bună. A câştigat campionatul, se bate şi acum la titlu şi e o formaţie puternică” a declarat „vârful” naționalei despre duelul cu fosta echipă.

Victoria duce CFR-ul la trei puncte în fața principalei rivale la titlu, FCSB. Cele două se vor înfrunta sâmbătă, de la ora 20:00, pe Arena Națională: ”Sper ca gazonul să fie bun pe Arena Naţională, dar nu contează prea mult acest lucru pentru noi. Vrem să câştigăm oricum. Nu ne batem doar noi şi FCSB la campionat, mai e şi Viitorul, Craiova…” au fost cuvintele lui Țucudean pentru Digi Sport.

George Țucudean se află la CFR Cluj din luna ianuarie a acestui an, iar în această vară a luat titlul cu gruparea din Gruia, al treilea al său după cele câștigate cu FCSB (2015) și Viitorul (2017).

Recomandările redacției