U. Craiova 1948 rămâne fără antrenor înaintea partidei cu UTA. Adrian Mutu a fost demis

0
652

Echipa patronată de familia Mititelu a rămas fără antrenor înaintea partidei de la Arad. U. Craiova 1948 și antrenorul Adrian Mutu au încetat astăzi de comun acord colaborarea. Faptul că fostul internațional va primi salarii compensatorii arată că inițiativa despărțirii a aparținut conducerii clubului, de înțeles oarecum în contextul ultimelor rezultate. Nou promovata a ajuns la 7 meciuri fără victorie iar dintre acestea, ultima partidă, pierdută în fața marii rivale din oraș, CS Universitatea Craiova, a fost cel mai greu de digerat de către Adrian Mititelu și fiul său, cei care conduc acest club.

Momentul schimbării este unul oportun din punct de vedere al programului deoarece urmează o pauză competițională de două săptămâni, prilejuită de meciurile echipelor naționale. Așadar, chiar dacă responsabil cu pregătirea echipei a fost numit pentru moment preparatorul fizic Dan Vasilică, sunt toate șansele ca până la ora meciului de la Arad, U. Craiova să aibă un nou antrenor principal.

UTA se va afla așadar pentru a doua oară consecutiv în fața unei echipe care își schimbă antrenorul. Etapa trecută, Bătrâna Doamnă a întâlnit Dinamo care după 7 înfrângeri consecutive l-a adus pe bancă pe Mircea Rednic, acesta reușind o remiză în fața echipei noastre. Sperăm ca de data aceasta modificarea de antrenor să nu mai aibă succes, nici măcar parțial, iar UTA să obțină toate cele trei puncte în fața echipei din Bănie.

Vestea demiterii lui Mutu probabil că-i va dezamăgi și pe unii suporteri arădeni care abia așteptau întâlnirea cu acesta pentru a-i reproșa relația de prietenie și colaborare cu omul de afaceri Adrian Marțian din perioada în care acesta a condus UTA spre faliment. Reamintim că pe parcursul anului 2013, Mutu a fost de mai multe ori la Arad și a oferit referințe pozitive despre Marțian, referințe care s-au dovedit a fi departe de realitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.