Gigi Becali speră să facă o super afacere cu Dennis Man! Patronul de la FCSB speră să ia zeci de milioane de euro pe noul star din Liga 1, iar UEFA îi dă mari speranțe omului de afaceri că Man poate fi vândut pe bani mulți la un club de top din Europa.
UEFA l-a inclus pe Man într-un top inedit, în care apar 50 de fotbaliști extrem de promițători care ar putea exploda cu adevărat în 2020.
Man e alături de nume mari din Europa, precum Kulusevski (care tocmai a făcut vizita medicală cu Juventus), Martinelli (Arsenal), Greenwood (Manchester United) sau Ansu Fati, considerat noul Messi pe Camp Nou, după ce a devenit cel mai tânăr marcator din Liga Campionilor, la 17 ani și 40 de zile.
„E pregătit pentru un transfer
important”
Dennis Man e considerat un talent uriaș de cei de la UEFA, care l-au caracterizat în câteva cuvinte: „După ce a făcut pasul de la naționala de tineret la cea de seniori, ta­lentatul fotbalist e pregătit pentru un transfer important în străinătate, după ce a arătat de ce este în stare în fotbalul intern”.
„Eu cred că Man nu o să plece sub 5 milioane de euro. Dacă ne uităm la jucători care fac 100 de milioane, putem spune că Man e de 5 milioane”, e convins Helmuth Duckadam, președintele de onoare al lui FCSB, originar din comuna arădeană, Semlac. Dennis Man se află la FCSB din septembrie 2016, perioadă în care a adunat 111 partide, 27 de goluri și 18 pase decisive.
Atacantul lui FCSB și-a revăzut foștii colegi
Câțiva dintre componenții generației 1998 de la Atletico Arad au răspuns pozitiv invitației colegului lor, Gabi Pop, de a se întâlni în vacanța de iarnă. La casa din Sâmbăteni a mijlocașului, au depănat amintiri și au venit și cu noutăți din viața și cariera lor Dennis Man, Dennis Lazăr, Ionuț Tănase, Ovidiu Mandache, Andrei Brănișteanu, Răzvan Stanciu și Cristi Costin. „I-am contactat pe aproape toti componenții generației 1998, dar, din păcate, nu au putut veni toți, majoritatea având din motive legate de servici sau familie. La vară, vrem să fim cât mai mulți, sperăm să vină și domnii antrenori Cristi Păcurar și Francisc Tisza”, a spus gazda întâlnirii de sâmbătă.
Generația 1998 de la Atletico a fost cea din jurul căreia a fost creată echipa ce a câștigat Cupa și Supercupa României pentru UTA U19, în anul 2016, pentru ca vara următoare să piardă finala Cupei, contra celor de la Viitorul. Internaționalii de tineret, Dennis Man, Răzvan Oaidă (ambii din FCSB) și Adrian Petre (Esbjerg) sunt vârfurile generației, la grupări de Liga 1 mai ajungând Cristi Costin (Voluntari), Paul Copaci și Albert Stahl, la Astra Giurgiu, cu mențiunea că acesta din urmă e născut în ’99.

Recomandările redacției