ulei_de_cocosTe-ai întrebat de multe ori cum reuşesc vedetele de la Hollywood să fie mereu impecabile? Cum îşi păstrează silueta de invidiat, părul sănătos şi strălucitor, pielea perfectă şi radioasă? Ei bine, mulţi ar spune că e vorba de moştenirea genetică, însă adevărul este altul.

Starurile au un secret de care poti beneficia si tu: uleiul bio de cocos! Acest ingredient-minune te poate ajuta sa ai o piele si un par de invidiat, dar si o silueta supla. Trebuie insa sa stii cum sa-l folosesti corect! Asta pentru ca orice ingredient poate avea efecte negative, daca este utilizat in doze necorespunzatoare.

De exemplu, Miranda Kerr a declarat recent ca un citat de-al ei cu privire la uleiul de cocos a fost interpretat gresit. Modelul afirmase ca adora uleiul de cocos si ca-l foloseste in salate, in ceai sau cafea. Miranda a aproximat consumul de ulei de cocos la 4 lingurite, insa undeva s-a strecurat o eroare, pentru ca pe site-ul care a publicat interviul a ajuns o informatie care i-a alarmat pe medici, si anume, ca frumoasa sotie a lui Orlando Bloom consuma 4 linguri de ulei de cocos pe zi. Asadar, ai grija de unde te informezi. Multe afirmatii pot fi gresite si iti pot pune sanatatea in pericol.

Sursa:  Unica.ro

Recomandările redacției