pozaineuÎn sfârșit succes pentru echipa din Țara Zarandului, care a marcat la ultima fază a meciului cu Craiova și a părăsit terenul surâzând, pentru prima dată în actuala stagiune
Un prim act alb a conținut o ratare imensă a trupei lui Cristi Sculici. Revenit din Italia și reactivat de ineuani, Vasilică Georgiu a apărut la finalizare, reluând cu șiretul centrarea excelentă a lui Talpaș, numai că mingea s-a dus în bara de sus (41).
Mijlocașul a apărut în prim-plan și la începutul reprizei secunde, ratând din poziție excelentă, apoi Capătă a produs pericol de la distanță, dar n-a cadrat bine. Cum n-a făcut-o nici spre final Purece, dar nici oltenii, care au fost opriți de inspiratul Bak.
Erau toate șansele ca meciul să se termine exact așa cum a început. Dar, în al patrulea minut de prelungire, Georgiu a speculat greșeala lui Flori, i-a furat mingea și a marcat cu latul pe lângă un portar advers ieșit și el aiurea dintre buturi. A fost ultima secvență, iar bucuria a fost totală în tabăra ineuană!
Ineu: Bak – Zdrențan, Ciobanu, Bilia, Talpaș – Hrezdac, Stănaia – Kocsis, Georgiu, Boldiszar (46 Capătă) – Șulumberchean (80 Purece).
Craiova: Firulescu – Grigore (76 Poenaru), Chircan, Rioșeanu, Flori – Tudor (89 Varia), Gheorghiță, Chirea, L. Scarlat – C. Scarlat, Istudor (24 Țenovici).
Arbitri: Mihai Spînu (Cluj), Gheorghe Bologan (Ștei), Sergiu Corb (din Zalău). Observatori: Constantin Făniță și Nicolae Tanasoglu (Timișoara).

Recomandările redacției