Ultima zi de intrare în altarul Catedralei din Bucureşti: sute de oameni au rupt cordonul de jandarmi ca să ajungă în lăcaș

0
813

După sfințirea Catedralei Neamului, eveniment marcat de unele incidente, mii de credincioși au ăncercat să intre în lăcașul de cult, pentru a trece prin altarul sfinţit duminică.

Incidente au fost joi la Catedrala Mântuirii Neamului, unde aproximativ 400-500 de oameni au rupt cordoanele de jandarmi pentru a forţa intrarea în altarul lăcaşului de cult. Joi este ultima zi în care se mai poate trece prin altarul sfinţit duminică.

Câteva sute de oameni au rupt, joi, cordoanele de jandarmi instituite în apropierea Catedralei Mântuirii Neamului pentru a ajunge mai repede să treacă prin altarul lăcaşului de cult.

„S-a făcut o breşă în dispozitivul care asigura fluxul organizat de acces în Catedrală. Mai mulţi oameni au dat gardurile deoparte şi s-au îmbulzit la intrarea în Catedrală, în jur de 400-500 de persoane. Acum colegii mei reorganizează acel dispozitiv pentru a asigura fluxul normal”, a declarant Georgian Enache, purtător de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.