hanciutaComponenţii secţiei de judo a LPS Arad au încheiat cu bine anul 2012. Munca depusă de profesorii catedrei clubului arădean s-a văzut prin medaliile cucerite, în condiţiile în care se face un schimb de generaţii. Pe lângă rezultatele bune, secţia de judo a LPS-ului se laudă şi cu doi componenţi de lot naţional – Luca Kunszabo şi Harley Copil. Pe 7 ianuarie, profesorul Mihai Telechi a decretat reluarea pregătirilor.
Prima competiţie oficială la care vor lua parte arădenii este Campionatul Național Under 18, cu etapa de zonă şi finala programate în luna fe-bruarie la Deva. Până atunci, s-ar putea ca sportivii LPS-ului să participe şi la un stagiu de pregătire la Oradea.
Altfel, un alt produs al secţiei de judo a LPS Arad, Raul Hănciuţa, acum component al CSU Arad, are un program încărcat în această perioadă. În decembrie a participat la un stagiu centralizat la Miercurea Ciuc, cu lotul naţional de juniori. Din 7 ianuarie campionul naţional va pleca din nou la lot, urmând a lua parte la încă un cantonament.

Recomandările redacției