ineuutajCristian Sculici admitea faptul că elevii săi vor avea șansa a doua în me­ciul din județul Timiș, dar nu s-a gândit că vor fi călcați pur și simplu în picioare. Formația din Becicherecul Mic a defilat pe teren, a marcat ca la antrenament nu mai puțin de opt goluri și s-a instalat in vârful clasamentului seriei a IV-a.
Cum Bak și Ciobanu erau tot accidentați, iar Francescu și Răduț părăsiseră echipa, formula de start a ineuanilor a avut destui fotbaliști necopți pentru nivelul grupării din Becicherec. Iar asta s-a simțit încă din startul confruntării, meciul începând practic de la 2-0. Fostul sebișean, Hescko și-a trecut în cont o „dublă” de autor. Ineuanii au avut un mijloc de primă reproză bunicel, cu șuturile bune ale lui Stănaia și Talpaș (bară), însă scorul pauzei avea să fie 3-0 după reușita lui Silaghi (min. 36).
În partea a doua, pământul le-a fugit pur și simplu de sub picoare ineuanilor, care au mai încasat nu mai puțin de cinci goluri, de la Mancaș (48), Steop (64 și 79), Tăbăcaru (74) și Ungureanu, în chiar penultimul minut de joc, de la punctual cu var.
Formații:
Becicherecul Mic: Filip – Stefa­no­vici, Hescko, Telescu, Toma – Negruț, Zurbagiu, Z. Radu, Tăbăcaru – Steop, Silaghi. Au mai jucat: Mancaș, Ungureanu
Ineu: Gorun – Bun, Bilia, Tudoroiu, Morariu – Hrezdac, Tomuț – Kocsis, Stă­naia, Talpaș – Capătă. Au mai jucat: Purece, Mașniță, Boldizsar, Cotoc.
Arbitri: Florin Andrei – Balint Albu, Cosmin Bojan (toți din Târgu Mureș).

Recomandările redacției