De o descoperire macabră a avut parte un șofer care a traversat șoseaua care face legătura între Chisindia și Buteni. O mașină oprită într-un copac de pe marginea drumului de unde nu se vedea nici un semn de viață i-a atras atenția, așa că omul a oprit imediat și a mers să vadă dacă poate acorda ajutor cuiva. Spre uimirea sa, a găsit în mașină două femei, care nu dădeau semne de viață, așa că a sunat imediat la 112 după ajutor.
O ambulanță, echipajul SMURD dar și descarcerarea de la Sebiș au gonit spre locul solicitării, deoarece șoferița era încarcerată iar pasagera din dreapta a fost aruncată din ma­șină în impact. „Am fost solicitați pentru a interveni în cazul unui accident rutier petrecut la ieșire din localitatea Buteni. Garda nu­mărul 1 Sebiș s-a deplasat de urgență la fața locului. Femeia de la volan a avut nevoie de descarce­rare iar pasagera din dreapta a fost transportată la spitalul din Ineu pentru îngrijiri”, a declarat George Pleșca, purtător de cuvânt al ISU Arad.
Polițiștii au ajuns imediat la fața locului și au deschis o anchetă. Cel mai probabil, pe fondul carosabilului umed, șoferița a pierdut controlul volanului și așa s-a lovit de un copac de pe marginea drumului. Din nefericire, pentru ea medicii nu au mai putut face nimic, impactul fiindu-i fatal.
„Cele două victime au fost identificate. Este vorba despre două femei în vârstă de 38 și 33 de ani, ambele din Chisindia care se deplasau dinspre Buteni spre casă. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul”, a precizat subcomisar Camelia Tuduce, purtător de cuvânt al IPJ Arad.
Femeia în vârstă de 33 de ani este în mâinile medicilor. Ancheta în acest caz va continua.

Recomandările redacției