albanezLa Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac s-a prezentat, duminică, pe sensul de ieşire din România, călătorind ca pasager într-un autocar care circula pe ruta România – Anglia, o persoană de sex masculin care s-a legitimat cu o carte de identitate românească.

Cu ocazia controlului, poliţiştii de frontieră au constatat că documentul prezentat este fals total, acesta neîndeplinind condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, motiv pentru care bărbatul a fost condus la sediul P.F. pentru cercetări.

„În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că este vorba de un cetăţean albanez, în vârstă de 25 de ani. Colegii mei au întocmit actele premergătoare de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals privind identitatea şi tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun”, preciza comisar-şef Daniel Iancu, purtător de cuvânt în cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Arad.

Recomandările redacției