Naționala Under-21 a României va avea un alt staff tehnic la meciul cu Malta din această zi(MARȚI). După ce ieri un jucător şi un membru al staff-ului au fost testaţi pozitiv la coronavirus, a anunţat, Federaţia Română de Fotbal.
„Având în vedere situaţia de la lot, faptul că un jucător şi un membru al staff-ului tehnic au fost depistaţi pozitiv cu virusul SARS-CoV-2, Federaţia Română de Fotbal a decis să înlocuiască tot staff-ul tehnic pentru partida de mâine seară, considerând că aceştia sunt contacţi direcţi ai persoanei din staff.
Astfel, la meciul cu Malta, echipa va fi condusă de pe margine de Mihai Stoichiţă, directorul tehnic al FRF. Acesta va fi ajutat de Dinu Todoran şi Dumitru Moraru“, se arată în comunicat.
Echipa a părăsit cantonamentul de la Buftea și se va muta la Hotelul Marriott, acolo unde va sta până la meciul cu Malta.
De asemenea, conferința de presă a selecționerului Adrian Mutu, care e considerat contact direct de Comisia Medicală a FRF, nu va mai avea loc.
În plus, antrenamentul oficial nu va mai fi la Buftea, urmând a fi mutat pe un alt stadion.
„Au sosit rezultatele testelor efectuate duminică dimineaţă! Din păcate, un jucător şi un membru al staff-ului au fost găsiţi pozitivi cu virusul SARS-CoV-2. Aceasta a fost a cincea testare din această acţiune a lotului U21 şi este testarea UEFA necesară partidei cu Malta. Cei doi au fost izolaţi şi nu vor mai face parte din delegaţie pentru meciul programat marţi seara, la Giurgiu, de la ora 20:00. De asemenea, DSP va deschide o anchetă epidemiologică“, a anunțat FRF luni dimineața într-un comunicat.
România va juca împotriva Maltei, marţi, de la ora 20:00, pe Stadionul „Marin Anastasovici“ din Giurgiu, în Grupa a VIII-a a preliminariilor Campionatului European de tineret din 2021.
 

Recomandările redacției