Un autocar cu zeci de copii, implicat într-un grav accident . Un tânăr de 22 de ani a murit

Un autocar plin cu elevi a fost implicat, sâmbătă, într-un accident rutier pe DN 67, în judeţul Vâlcea. S-a ciocnit cu un autoturism, şoferul acestuia fiind declarat decedat. Trei copii şi şoferul autocarului au fost transportaţi la spital.

Echipajele operative sosite la faţa locului au constatat că în evenimentul rutier au fost implicate un autoturism şi un autocar în care se aflau 51 de minori şi 5 adulţi. ”La ora 07:47 a fost activat Planul Roşu, iar după sosirea primelor echipaje si evaluarea medicală a pasagerilor a fost dezactivat, la ora 07:57”, a transmis ISU Vâlcea. Trei copii şi şoferul autocarului aun fost transportaţi la spital. Din nefericire, șoferul autoturismului, un tânăr de 22 de ani, a fost declarat decedat.

”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 67, în zona localităţii Tomşani, judeţul Vâlcea, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un autocar care transporta elevi şi cadre didactice”, anunţă Centrul Infotrafic. Circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers.

sursa digi 24

Lasă un răspuns

Recomandările redacției