Update despre datele incidentului :

În această dimineață, în jurul orei 6.25, mecanici de tren care efectuau o manevră de garare a unei garnituri au găsit o persoana de sex masculin căzută pe terasamentul căii ferate, între șine.
Bărbatul prezenta mai multe traumatisime la nivelul capului si a membrelor superioare, însă era conștient și cooperant, la fața locului ajungând un echipaj SMURD, pentru acordarea primului ajutor, ulterior fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Bărbatul fost identificat, acesta are 51 de ani, și este din Sântana.
Din primele declarații, bărbatul nu a fost victima unui accident feroviar sau a unei infracțiuni însă nu știe cum a ajuns în locul unde a fost găsit sau cum s-a rănit.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, precum și pentru stabilirea împrejurărilor în care bărbatul ajuns între șine.

Un incident infiorător s-a petrecut în această dimineață. Din primele informații pe care le avem, este vorba despre un bărbat în vârstă de 51 de ani care a fost lovit de tren. Incidentul a avut loc pe calea ferată de pe 6 Vânători, în jurul orei 06:30, imediat după ce acesta a ajuns în Arad, cu trenul din Sântana.

Din câte am putut să aflăm de la un cunoscut de-al bărbatului până în momentul de față, bărbatul este în stare foarte gravă la spital și riscă să rămână cu paralizie. Acesta ar avea coloana secționată, contuzii la nivelul capului, degetul de la o mână rupt și nu își simte picioarele. 

Cu toate că este conștient, numeroasele fracturi pe care le-a suferit îi pot pune viața în pericol. 

 

Revenim cu mai multe informații imediat ce le primim.

Recomandările redacției