furtUn bărbat a sustras bunuri electronice din mai multe locuinţe, din municipiu. Acesta este cercetat pe cale penală, fiind în stare de arest preventiv. Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au identificat un bărbat, bănuit de comiterea a două furturi din locuinţă şi a unei tentative de furt de pe raza municipiului, fapte rămase iniţial cu autori necunoscuţi.

Din cercetările efectuate s-a stabilit faptul că, în cursul lunii august 2013, Nicu P., de 33 de ani, ar fi pătruns prin găurirea geamului termopan, într-o locuinţă de pe strada Alexandru Vlad, de unde ar fi sustras aparatură electronică în valoare de aproximativ 1.000 de lei.

De asemenea, în urma cercetărilor s-a stabilit că la data de 30 decembrie 2013, bărbatul ar fi pătruns prin acelaşi mod într-o locuinţă de pe strada Ion Neculce, de unde ar fi sustras un laptop în valoare de aproximativ 2.400 de lei, iar la data de 2 noiembrie 2013, acesta ar fi pătruns într-un imobil de pe strada Abrud fără a sustrage bunuri.

Bărbatul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi tentativă de furt, acesta aflându-se în stare de arest preventiv într-o altă cauză de furt din locuinţă”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Camelia Tuduce. Cercetările continuă.

Recomandările redacției