Polițiștii orașului Chișineu-Criș au fost sesizați despre un eveniment rutier, în localitatea Apateu.

Din cercetări, s-a stabilit că, în seara zilei de 10 septembrie a.c., un bărbat de 65 de ani, din Apateu, în timp ce conducea un moped neînmatriculat pe D.J. 794, dinspre Mișca spre Berechiu, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 29 de ani, din Mișca. În urma accidentului, bărbatul a fost rănit ușor, la prima vedere, fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. Verificările ulterioare au relevat că acesta nu deține permis de conducere, iar testarea cu aparatul alcooltest a indicat o valoare de 0,48 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

În  cauză a fost dispusă recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, fiind întocmit dosar penal pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere pe drumurile publice.

  • Ionita Popov spune:

    Pentru moped este nevoie de acest „Permis de conducere”? Ce capacitate are asa zisul „moped”? Este electric? Un articol scris de un elev in clasa 0 (zero), deorece un elev in clasa 1 este mai pregatit decat „desteptul” care a conceput si scris acest asa zis „artico!

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției