Unii fură din magazine, alții din buzunare. Majoritatea se limitează la lucruri mai mărunte pentru că, într-un fel sau altul, asta le oferă și siguranța că nu o să fie prinși. Un pecican însă a încercat să dea lovitura la scară înaltă.

Așadar, în dimineața zilei de 2 octombrie a.c., pe raza localității Pecica s-a dat o spargere, urmată de un furt. Polițiștii au fost chemați să intervină după ce toate acestea au fost constatate de proprietar. Mai exact, bărbatul în vârstă de 40 de ani a pătruns într-un sălaș de pe raza localității, de unde ar fi sustras 2.000 de lei și 12 păsări de curte.

Din nefericire pentru acesta, la mai bine de o lună distanță, bărbatul a fost identificat chiar dacă înainte de spargere el a reușit să distrugă sistemul de supraveghere video, crezând că așa nu o să îl mai găsească autoritățile.

Cu toate acestea, în urma investigațiilor efectuate de polițiștii din Pecica, a fost identificat bărbatul de 40 de ani, domiciliat în Pecica, care a și fost reținut pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Recomandările redacției