slujbaUn bărbat de 41 de ani a fost scos din biserică de către jandarmi, deoarece prezenta comportament neadecvat şi tulbura liniştea în timpul slujbei. Jandarmii au fost sesizaţi de către o femeie care participa la slujba religioasă.

„La dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad a fost solicitată intervenţia unui echipaj, în zona centrală a municipiului Arad. Apelul a fost făcut de către o doamnă care a reclamat faptul că un bărbat tulbură liniştea publică şi deranjează persoanele aflate la slujbă la Catedrala Ortodoxă Nouă din zona Podgoria”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad, maior Emilia Fînaţă.

La faţa locului, jandarmii l-au identificat pe bărbat, fiind vorba de Cristian B., în vârstă de 41 de ani, cu domiciliul în municipiul Arad. Pentru faptul că acesta a prezentat stare de agitaţie şi un comportament necorespunzător, a fost solicitată intervenţia unui echipaj de ambulanţă, care l-a condus pe bărbat pentru investigaţii de specialitate.

Recomandările redacției