hutan-dragan-diaconescuSosit la Arad în a doua jumătate a anilor 90, Emilian Diaconescu a trăit câteva sezoane intense în roșu și alb. „Tassotti” s-a atașat mult de UTA și a rămas cu gândul la ea întotdeauna. Fotbalistul care altădată ara banda dreaptă arădeană s-a bucurat pentru promovarea acontată vinerea trecută.
„Felicitări UTA pentru promovare, este un mare succes pentru echipă, pentru oraș, pentru suporteri, pentru întregul staff. Ați realizat ceva deosebit, ați făcut mulți oameni fericiți, sunteți un grup extraordinar. Vă iubesc, o familie adevărată, asta este UTA!”, a transmis Diaconescu, pe pagina sa de facebook.
Cu el în echipă (purtător și al banderolei de căpitan), utiștii se ridicau din subsolul ligii secunde și ajungeau să joace cu promovarea pe masă la Alba Iulia, în 1999. Roș-albii au pierdut atunci, dar majoritatea tinerilor din acea echipă aveau să ducă UTA în Liga I, la capătul sezonului 2001-2002. „Cine a jucat și stie ce înseamna UTA, nu va uita niciodată. Este o împlinire să joci la UTA, să fii iubit de cei mai frumoși suporteri. Este o binecuvântare, puțini au parte de așa ceva”, întărește „Tassotti”.

Recomandările redacției