De la bal, la spital. Cam asta i s-a întâmplat unui căruţaş din Şofronea care s-a cinstit cu mai multe pahare de băutură iar mai apoi s-a urcat în căruţă şi a vrut să plece spre casă. Ameţit de aburii de alcool, bărbatul nu a mai fost atent atunci când a ajuns într-o intersecţie. Nu s-a oprit şi a fost lovit în plin de un autoturism care circula regulamentar.
„În localitatea Șofronea a avut loc un accident rutier produs de către un căruţaş aflat sub influenţa băuturilor alcoolice. Din primele cercetări efectuate la faţa locului s-a stabilit faptul că, în  jurul orelor 19.18, M. Francisc, de 44 ani, din Șofronea,  în timp ce  conducea  o căruţă nesemnalizată, a traversat trecerea la nivel cu calea ferată, pe direcția Utviniș-Șofronea, unde, fără să se asigure, a pătruns pe DJ 709/B fiind lovit frontal de  un autoturism Mitsubishi Lancer, condus regulamentar de către M. Ștefan,de 62 ani”, a declarat subcomisar Camelia Tuduce, purtător de cuvânt al IPJ Arad.
În urma coliziunii, căruţaşul a fost accidentat uşor. Acesta a fost transportat la spital cu o ambulanţă pentru îngrijiri medicale.
Conform procedurilor, ambii bărbaţi implicaţi în coliziune au fost  testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ la conducătorul auto şi de 1,30 mg/l alcool în aerul pur expirat la căruţaş.
Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.

Recomandările redacției