moniCSM Satu Mare a egalat la general, scor 1-1, în semifinala Ligii Naţionale feminine. Universitatea Goldiş ICIM nu a mai repetat jocul bun din primul meci şi a pierdut cu 65-57, gazdele aflându-se la conducere aproape pe tot parcursul meciului. Finalista se decide diseară, după confruntarea al cărei start se dă la ora 19,00, în Polivalenta arădeană!
„Nu este nimic pierdut, se joacă un meci cât un campionat. Cine pierde ratează orice şansă la titlu, sunt sigur că fetele se vor mobiliza exemplar şi vor reuşi calificarea în finală. Pe această cale fac un apel călduros către public, pentru că nu este exclus ca diferenţa să fie făcută chiar de suporterii noştri, care ne-au împins de atâtea ori de la spate. Jucătoarele sunt obişnuite cu astfel de meciuri şi vor face tot ce ţine de ele pentru a fi prezente în finală”, a anticipat managerul arădean Marcel Urban.
Tabăra galben-albastră e zgu-duită de tragica veste primită duminica trecută și e decisă să lupte pentru calificare și în amintirea campioanei Alicia Gladden, poreclită pe vremea când juca la Arad „micul Jordan”, care şi-a pierdut viaţa la numai 27 de ani într-un accident de maşină.
„Alicia rămâne în istoria clubului nostru, pentru că în 2008 a devenit campioană naţională cu ICIM, ea aducându-şi o contribuţie importantă în acel sezon. A fost o jucătoare valoroasă, pe care nu am mai putut apoi să o păstrăm la Arad, datorită ofertelor numeroase. Miercuri vom juca şi în memoria ei”, transmite Urban.
În cealaltă semifinală scorul general este tot 1-1. După ce a învins pe teren propriu cu 74-55, CSM Târgovişte a fost depăşită surprinzător în meciul doi de CSU Alba Iulia, scor 81-79. Partida decisivă se joacă tot miercuri, la Târgovişte.

Recomandările redacției