lasomartianCa și în alte partide din turul campionatului, Maximiliano Laso a fost decisiv pentru Campioana Provinciei. Argentinianul a creat mai tot timpul panică în defensiva celor de la ACS Poli și a înscris cu un șut din afara careului golul de trei puncte al „alb-roșiilor”.
„Laso e un fotbalist peste media Diviziei B, care face diferența atunci când stă bine din punct de vedere fizic. Dar, e important ca el să fie pus în valoare de ceilalți coechipieri. Oricum, ar face față cu brio în Liga I”, spunea Adrian Falub despre noul purtător al tricoului cu numărul 7 la UTA.
Rugat să-i dea o notă „mijlocașului de buzunar”, Adrian Marțian a spus: „A făcut diferența, a fost foarte bun, nimic de spus, dar toată echipa merită felicitată. Ca să nu mai zic de Ene, care ne-a salvat în ultimele minute de câteva ori de primirea unui gol”. Întrebat apoi care ar fi valoarea de piață al lui Laso, omul de afaceri clujean a adăugat: „Nu are preț, nu-l vindem. UTA nu are nevoie de bani, ci de jucători de va­loare. Îi vom prelungi contractul lui Laso”. Înțelegerea argentinianului cu „Bătrâna Doamnă” expiră în luna august, însă, întrebat dacă ar accepta o ofertă de la un club mai bine cotat, Laso e sigur de alegerea sa:„Îi simt foarte aproape de mine pe domnii Marțian și Giovanni, nu vreau să plec niciunde”.

Recomandările redacției