accidentePe DN 7, în localitatea Păuliş a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea gravă a unui pieton.
Din primele cercetări efectuate la faţa locului poliţiştii au stabilit că, în timp ce a condus un autoturism marca Fiat pe raza localităţii Păuliş, Aurel G., de 33 ani, din judeţul Braşov, având direcţia de deplasare spre Deva, a surprins şi accidentat grav pe Carolina D., care în calitate de pieton se afla în traversarea drumului pe trecerea de pietoni semnalizată şi marcată corespunzător.
Tot pe DN7, în afara localităţii Conop, a avut loc un eveniment rutier în urma căruia a fost accidentat grav un bărbat în vârstă de 59 ani. Din primele cercetări efectuate la faţa locului poliţiştii au stabilit că, Vasile A., de 34 ani din judeţul Hunedoara, în timp ce a condus o autoutilitară Volvo cu semiremorcă din direcţia Deva spre Arad, datorită nepăstrării unei distanţe corespunzătoare faţă de o autoutilitară Volvo aflată în staţionare într-o coloană formată în aşteptare datorită lucrărilor de reabilitare a DN 7 şi condusă de Vasile A., a acroşat partea din stânga spate a autoutilitarei după care a pătruns pe contrasens întrând în coliziune frontală cu o autoutilitară marca Ford condusă regulamentar din sens opus de către Ionel P., de 45 ani din Lipova.
„În urma accidentului au fost rănit grav Iorgovan C., de 59 ani, pasager în autoutilitara Ford şi răniţi uşor conducătorii auto Vasile A. şi Ionel P., precum şi Cundi C., de 35 ani, pasager în autoutilitara Ford”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Ovidiu Liber.
(C.G.)

Recomandările redacției