uta-sebis1Două dintre formațiile care nu-și ascund intențiile de promovare în Liga a II-a se „ciocnesc” sâmbătă, la Sebiș. Millenium Giarmata a pornit ca din pușcă în acest sezon cu un sec
3-0 administrat celor de la Pandurii Târgu Jiu II și au prim examen important pe malul Crișului Alb. „După cali­tatea loturilor de jucători cele două echipe sunt îndreptățite să spere la ocuparea primelor locuri în clasament, mai rămâne să și demonstreze pe teren. Fiecare echipă și-a luat punctele în prima etapă, să zicem că noi avem un mic avantaj că jucăm acasă acest prim meci mai important  al campionatului. Se poate spune și că pornim cu prima șansă, dar mai știm că avem de muncit mult pentru victorie în fața unui adversar bun, incomod”, a punctat Adrian Abrudean.
Antrenorul „alb-albaștrilor” l-a recuperat complet pe atacantul Ionuț Radu, care a intrat cu gol în partea a doua a meciului cu Filiașul, după o perioadă în care a acuzat probleme medicale. În schimb, din calcule a ieșit și Tothăzan, care e suspendat după „roșul” încasat runda trecută. Pe margine răman alți doi mijlocași centrali, Boneta și Balint, așa că singurele opțiuni pentru „miezul” liniei mediane sunt Apostol și Lazea. Roman e și el incert, așa că Abrudean are ceva probleme pentru meciul de sâmbătă, de la ora 17, când pe teren va intra și echipa a doua a clubului, în Liga a IV-a, la Mailat.
La Giarmata evoluează și fostul atacant al Sebișului, Cristian Fara, dar și ivorianul Diarra, care a apărat culorile UTA-ei SA.

Recomandările redacției