sirianPoliţiştii de frontieră arădeni au depistat o persoană, care încerca să treacă ilegal frontiera româno-ungară, folosindu-se de un document fals.

La Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, s-a prezentat, ca pasager într-un autocar înmatriculat în Romania, un bărbat care, la controlul de frontieră, s-a legitimat cu o carte de identitate grecească. Cu ocazia controlului, poliţiştii de frontieră au constatat că documentul prezentat este fals total, acesta neîndeplinind condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, motiv pentru care bărbatul a fost condus la sediul P.F. pentru cercetări.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că este vorba de un cetăţean sirian, în vârstă de 32 ani.„Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei persoanei în cauză şi cercetarea acesteia sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals privind identitatea, uz de fals şi tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun”, a declarat agent şef adjunct al Poliţiei de Frontieră Arad, Adelina Limban.

Recomandările redacției