Mulți șoferi au devenit parcă inconștienți de ceea ce fac. După valul șoferilor care urcă la volan băuți sau cărora li se pare șofatul fără permis o experiență interesantă ce nu poate să aducă după sine consecințe prea grave, mai avem și o altă categorie de șoferi periculoși.

Probabil fără să realizeze că nu este în regulă ceea ce face și că nu poate să-și încarce Dacia precum un TIR, un șofer a fost surpins cu mașina încărcată într-un mod foarte neobișnuit. El a avut puse pe mașină o mulțime de cutii și scaune din plastic, toate acestea fiind prinse cu o funie care nu părea foarte rezistentă. Desigur, tot acest tablou nu putea să ia sfârșit aici. Pe lângă că tot ce se afla pe mașină putea să cadă în orice clipă, șoferul și-a încărcat în așa fel și interiorul mașinii încât nu mai avea posibilitatea să vadă nimic pe geamul din spate.

El a fost văzut pe mai multe șosele din Arad și unul dintre conducării ce au avut norocul să se afle în spatele lui a și surprins momentul. Partea bună este că nu am auzit de nici un incident care să fi fost provocat de șoferul auto din cauza încărcăturii de pe mașină. Pe de altă parte, văzând că a funcționat ideea perfect, cel mai probabil șoferul o să mai practice astfel de transporturi, asta până când o să fie prins de polițiști și cel mai sigur va fi lăsat fără permisul de conducere.

Recomandările redacției