spectacolUn spectacol caritabil, în urma căruia se vor strânge fonduri pentru copiii instituţionalizaţi va avea loc astăzi, în Arad. Evenimentul este organizat de asociaţia „Aradul Prosperă“.
Spectacolul, organizat în preajma Zilei Internaţionale a Copilului are loc în Sala Mare a Teatrului Clasic „Ioan Slavici“, de la ora 18.00. Printre invitaţi se numără: trupa de dans Azugar de la Palatul Copiilor condusă de Ioana Lung, magicianul Cătălin Pintea, Clubul Sportiv Budocai condus de Sensei Sorin Stoia, trupa de teatru Amifran de la Palatul Copiilor condusă de Gabriela Pavel, Mike David și trupa New Generation şi Trupa X Style, condusă de Dorian Cosma. „Nouă, Asociației Aradul Prosperă, ne pasă! Am mobilizat arădeni și firme de Crăciun și de Paști să mergem cu cadouri la 150 de copii din mai multe centre, precum 26 copii de la Centrul de Terapie și Recuperare pentru Copii «Ghiocelul» de pe Tudor Vladimirescu Arad, 22 copii de la Fundația Debora Arad, 30 de copii de la «R.C.E. – Speranța Copiilor», 73 de copii din Ineu, Mocrea, Sicula, Bocsig. Peste 500 de copii sunt crescuți fără părinți în județul Arad, care au nevoie de daruri, au nevoie de dragoste și afecțiune”, a susţinut președintele Asociației Ara­dul Prosperă, Mihai Oprișa.
Printre potențialii beneficiari de fonduri se numără: Centrul pentru copii cu handicap sever Vărădia de Mureș – 30 copii, Fundația Creștină R.C.E. Spe­ranța Copiilor, Arad – 30 copii, Fundația Humanitară „Debora” – Arad – 22 copii, Asociația „Sirinia” – 50 copii, Asociația „Casa Felice” – 14 copii, Asociația „Oaza” – centru de zi, Asociația Down Art, Asociația Înțelege Autismul, Compartiment case de tip familial Sântana – 99 copii, Compartiment case de tip fami­lial Lipova – 120 copii, Compartiment case de tip familial Ineu – 61 copii și Compartiment case de tip familial Bocsig – 12 copii.
Prețul biletului este de 20 de lei, iar copiii intră gratis. Tot ce se va încasa în urma acestui eveniment se va dona copiilor instituționalizați, printr-un juriu compus din persoane din afara asociației. Arădenii pot contribui la ajutarea copiilor instituţionalizaţi doar participând la spectacolul caritabil.

Recomandările redacției