smurdUn tânăr s-a răsturnat cu mopedul pe carosabil, după ce a pierdut controlul ghidonului, fiind grav accidentat în urma căderii. „În data de 4 august, în afara localităţii Şagu a avut loc un eveniment rutier soldat cu rănirea gravă a unui tânăr în vârstă de 26 ani”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Ovidiu Liber.
Din primele cercetări efectuate la faţa locului poliţiştii au stabilit că Andrei B., de 26 ani, în timp ce a condus un moped marca Honda pe drumul de exploatare agricolă paralel cu DN 69, din direcţia Vinga spre Şagu, pe fondul neatenţiei şi a lipsei de experienţă în conducere, a pierdut controlul asupra ghidonului şi a căzut pe partea laterală a mopedului.
Din verificările efectuate poliţiştii au constatat că tânărul, nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie, iar în momentul producerii evenimentului nu purta cască de protecţie. În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a acestuia, fiind transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean Arad, pentru tratament şi îngrijiri medicale. Poliţiştii continuă cercetările.

Recomandările redacției