controlorUn bărbat de 23 de ani a agresat verbal o femeie controlor în tramvai, când i s-a cerut să prezinte biletul de călătorie. Tânărul a fost depistat şi amendat de către jandarmi.
În data de miercuri, 8 mai, la dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Jude­ţean Arad, prin apelul unic de urgenţă 112, a fost solicitată intervenţia unui echipaj în zona Podgoria din municipiu.
„La faţa locului, jandarmii au identificat persoana care a făcut apelul. Aceasta, o femeie controlor din cadrul unei companii de transport public, a declarat faptul că, aflându-se într-un tramvai şi solicitând biletele pentru control, a fost înjurată şi ameninţată de către un bărbat. Jandarmii au pornit în căutarea acestuia iar, în scurt timp, l-au depistat la câteva sute de metri. După verificările efectuate, a rezultat că acesta este Mihai B., în vârstă de 23 de ani, din municipiul Arad”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad, maior Emilia Fînaţă.
Întrebat despre cele întâmplate, bărbatul a recunoscut faptul că nu a răspuns solicitării controlorului şi că i-a adresat injurii şi ameninţări. Femeia nu a dorit să depună plângere, însă i-a aplicat amenda prevăzută în acest caz. De asemenea, pentru proferare de injurii şi ameninţare cu acte de violenţă, jandarmii l-au sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 400 lei.
(C.G.)

Recomandările redacției