După ce a incendiat ușa unui bloc, un tânăr a continuat să amenințe și să încerce să intimideze președintele blocului. Din motive necunoscute, acesta a recurs la tot felul de gesturi prin care a reușit sigur să se facă remarcat, atât în fața locuitorilor blocului, dar și în fața polițiștilor. 

Astfel, polițiștii Secției 2 Micălaca îl cercetează în prezent pe tânărul de 27 de ani, din județul Maramureș, bănuit de distrugere prin incendiere și amenințare.
În baza probatoriului administrat s-a stabilit că tânărul locuia fără forme legale într-un imobil de pe strada Simfoniei. Mai departe,  în noaptea de marți spre miercuri, în data de 21/22 ianuarie a.c., acesta ar fi turnat o substanță inflamabilă pe ușa blocului, după care ar fi incendiat-o.

După săvârșirea faptei, tânărul nu a fost suficient de mulțumit de ceea ce a făcut și așa a continuat și cu partea a doua a planului. În continuare el ar fi trimis mai multe mesaje de amenințare președintelui blocului, după care s-a făcut dispărut.
Cu toate acestea, tânărul nu a reușit să se ascundă suficient de bine și așa polițiștii l-au identificat și depistat tânărul în cauză. Mai departe, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, iar pe numele său a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru distrugere prin incendiere și amenințare.

Recomandările redacției