carutaPoliţia anchetează cazul unui tânăr în vârstă de doar 17 ani, de loc din comuna Botfei, care a fost strivit de căruţa cu care transporta buşteni. Tragicul accident a avut loc în după -amiaza zilei de joi, 25 aprilie, în jurul orei 14,30.
Ajunşi imediat la faţa locului, oamenii legii au constatat că cel mai probabil nenorocirea s-a datorat faptului că tânărul dăduse jos piedica atelajului. Laurenţiu P., de 17 ani, în timp ce se deplasa pe un drum agricol, în pantă cu un vehicul cu tracţiune animală în care transporta lemne, a intrat cu atelajul în balans datorită greutăţii încărcăturii, răsturnându-se în marginea drumului. Căruţa s-a răsturnat în partea stângă a drumului, băiatul a fost prins sub aceasta şi a murit sub greutatea sa.
„În data de 25 aprilie, în apro­pierea localităţii Botfei, a avut loc un eveniment în urma căruia şi-a pierdut viaţa un tânăr în vârstă de 17 ani. Acesta a decedat, cadavrul fiind transportat la SJML Arad, în vederea efectuării necropsiei. Nu sunt suspiciuni cu privire la cauza decesului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Ovidiu Liber.
(C.G.)

Recomandările redacției