Un tânăr de doar 17 ani a crezut că poate să facă față autorităților din Arad și și-a încercat norocul la furat. Acesta nu s-a complicat deloc cu lucruri mărunte, mergând direct într-un loc din care nu avea cum să plece cu mâna goală. 

Băiatul minor a luat în vizor un magazin de telefonie mobilă de pe strada Cloșca și începând de aici și până la spargerea magazinului a mai fost doar un pas. În noaptea de sâmbătă spre duminică, mai exact 1-2 februarie a.c., în jurul orei 04.00 băiatul a început misiunea sa de furt. 

 A reușit să plece de acolo cu nu mai puțin de nouă telefoane care valorau în total 15.300 de lei, așa că inițial spargerea a fost un adevărat succes. Mai departe a urmat ca acesta să amenințe cu cuțitul un agent de pază care încerca să îl oprească. Cu toate acestea, la scurt timp după incident, tânărul a fost prins de polițiști și o parte din prejudiciul total a fost recuperat. 

Dus la secție pentru mai multe cercetări s-a constatat faptul că acesta are 17 ani și că s-a născut în Libia. Bănuit de săvârșirea faptei de furt calificat, el a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior magistrații Judecătoriei Arad au dispus și arestarea sa preventivă a acestuia pentru 30 de zile. 

Recomandările redacției