Luni, în comuna Hălmagiu a fost un moment de sărbătoare. Veteranul de război Gheorghe Dărău a împlinit venerabila vârstă de 100 de ani, acesta fiind felicitat de primarul comunei Hălmagiu care i-a oferit o șampanie, un tort pe care s-a caligrafiat vârsta ,,100 ani” și urarea ,, La mulți ani”, o Diplomă ,,Vârsta de Aur” și un premiu.
,,Sunt onorat să vă fiu alături astăzi, într-un moment de sărbătoare pentru dumneavoastră și pentru noi toți, în cali­tate de primar al comunei Hălmagiu și să vă înmânez diploma și felicitările mele pentru împlinirea frumoasei vârste de 100 de ani.
Astăzi, de ziua dumneavoastră, ne înclinăm frunțile și rostim o rugăciune pentru sănătatea dumneavoastra, un om care a făcut sacrificii enorme pentru patrie. Dumneavoastră, domnule Dărău Gheorghe, nu v-a fost frică, nu ati dat înapoi, nu aţi plâns pentru că vi s-a cerut de către țară, viața însăși. Pentru toate aceste lucruri, vă transmitem gândurile noastre bune și sincere de respect, onoare și cinstire. Nu sunt suficiente cuvintele pentru a ne exprima mulțumirea față de sacrificiul pe care l-ați făcut pentru libertatea şi bunăstarea acestei țări. La mulți ani cu sănătate!!!”, a afirmat
Gheorghe Dărău, primarul comunei Hălmagiu.
Veteranul Gheorghe Dărău a mai fost felicitat de Asociația Națională a Veteranilor de Război și de către Ministrul Apărării Națio­nale.

Recomandările redacției