Polițiștii locali au reușit să dezamăgească un arădean care a venit și ne-a spus povestea lui. Se pare că bărbatul a fost într-o plimbare pe Malul Mureșului și a dat peste o grămadă de părți carosabile aruncate peste tot. Incidentul a avut loc în urmă cu mai bine de o lună când a și anunțat autoritățile pentru că nu îi plăcea deloc ce vede. Mai târziu a avut ocazia să vadă că s-au luat unele măsuri și cu mai multe mașini a fost luat tot gunoiul de acolo.
În urmă cu puțin timp, acesta a mers pe același traseu, într-o scurtă plimbare. Întâmplarea a făcut ca aproape același fel de deșeuri au fost văzute din nou, în același loc. A mers iarăși la autorități și așa a realizat că nimeni nu ia de fapt atitudine, că nimeni nu se ocupă cu adevărat de nevoile cetățenilor.
Cerând părerea Purtătorului de Cuvânt al Poliției Locale, aceasta ne-a comunicat faptul că sesizarea a ajuns în vizorul celor de la Protecția Mediului.
Ca și dovadă a celor ce se întâmplă, arădeanul ne-a pus la dispoziție o fotografie de la fața locului. Totul se întâmplă sub Podul Traian și incidentul nu este unicul de acest fel. Mulți au fost prinși deja exact în clipa în care aruncau sau după aceea, dar o mare parte dintre responsabilii lucrurilor de genul acesta se fac nevăzuți și nu pățesc nimic, Aradul transformându-se ușor într-o groapă de gunoi.

De asemenea, același personaj a reușit să facă o faptă eroică, dar până la urmă a rămas necunoscut pentru că nimeni nu a considerat că este neapărat un detaliu important. Bărbatul ne-a mai povestit și cum, într-o zi în care pleca de la locul de muncă, acesta a fost alertat de o femeie cum că ceva grav se întâmplă. Văzând că este serios, bărbatul s-a dat jos de pe bicicleta pe care se afla și a văzut că undeva între mașini, o femeie era agreată de un individ. În acel moment bărbatul s-a simțit nevoit să ajute și a aruncat cu bicicleta în bărbatul agresiv. Mai departe, alți doi martori l-au ținut pe cel care încerca să agreseze femeia și au chemat și autoritățile. După trei ore în care a stat prin secțiile de poliție pentru declarații, N.A. nu s-a ales cu prea multe. Din câte ne-a povestit, până la urmă un polițist local care a ajuns ulterior la locul faptei a fost lăudat pentru salvarea pe care nici măcar nu a făcut-o. 

Așadar, N. A. a ținut să ne povestească mai multe despre aventurile lui neplăcute în care erau implicați și agenții de poliție, arătându-se deranjat de atitudinea acestora și neînțelegând de ce de multe ori tot el a avut de suferit după ce a încercat să facă ceva bine. 

Recomandările redacției