La o săptămână de la tragicul accident ce a îndoliat familia UTA-ei, dar și rudele lui Bogdan Mihoc și Bogdan Moisi, Ionuț Popa a împărtășit câteva dintre trăirile sale de la înmormântările celor doi suporteri. Antrenorul „Bătrânei Doamne” a fost impresionat de unitatea și solidaritatea fanilor din toată țara, dar și a arădenilor, în special al celor implicați într-un fel sau altul în fenomenul fotbalistic.
Remarcile vin într-un moment oricum dificil al grupării „roș-albe”, în care se vorbește tot mai mult de un colaps provocat de lipsa banilor pentru salariile jucătorilor și staffului. „Un lucru ce merită discutat și subliniat e legat de evenimentele tragice ce au îndurerat clubul, echipa și mai ales pe susținătorii UTA-ei. Eu am participat la ambele înmormântări, la Benești și Arad și am sesizat mai multe simboluri ale clubului unite ca niciodată. Mai mult, prin prezența unor fani din galeriile de la Arad, Timișoara, Hunedoara, București sau Craiova, s-a dat dovadă de o umanitate fantastică. Au dovedit că sunt aproape de familiile celor dispăruți, că simbolizează cu adevărat fotbalul, iar cei doi Bogdani chiar au făcut parte din fotbalul arădean. Trebuie să-i felicit pe cei din galerie, chiar dacă nu am relații bune cu ei, că atunci când se petrec lucruri deosebite, sunt mereu acolo, gata să ajute sau să spună o vorbă bună. Mă închin și să spun: «Jos pălăria!»”.
Vă reamintim că în 25 octombrie, după ce terminaseră coregrafia pentru derby-ul cu ASU Poli, patru suporteri ai „Bătrânei Doamne”, aflați la bordul unui BMW, au căzut în gol de pe podul Micălaca. Doi dintre ei au decedat pe loc, un al treilea, Claudiu Teacă, e din ce în ce mai bine la Spitalul Clinic Județean, în timp ce al patrulea, Daniel Aanei a fost deja externat.
Pe pagina Ultras Arad de pe Facebook, fanii arădeni au postat un mesaj de mobilizare pentru meciul dintre UTA și Universitatea Cluj, unul special ținând cont de tragicul accident de acum 7 zile. Iată anunțul ultrașilor:
„S-a scurs deja o săptămână de când Moisi și Mihoc ne-au părăsit și nu am reușit încă să ne liniștim. Dispariția lor a lăsat un gol imens în viețile noastre, iar acest gol se va simți cel mai puternic duminică, în peluză. Inimile noastre sunt încă îndurerate, dar am stabilit ca, în memoria băieților, să revenim alături de UTA la me­ciul cu Universitatea Cluj și sperăm ca întreaga familie utistă să se reunească în peluză la fel ca înainte. După tot ce s-a întâmplat în aceste zile, am învățat cât de important este să prețuim viața și cât de mult contează să rămânem uniți, să ne aju­tăm și să avem grijă de familie și prieteni. Pe toți cei care susțin UTA îi rugăm doar atât: Iubiți UTA așa cum au iubit-o ei! Încurajați UTA PENTRU ei! Cu toții în negru! Cu toții în peluză!”

Recomandările redacției