icimBaschetbalistele arădene continuă să aibă un program competiţional încărcat, cu încă două meciuri în această săptămână. „Galben-albastrele” au plecat, ieri, spre Slovacia, acolo unde astăzi, de la ora 19,00 (ora României), vor disputa ultimul meci, restanţă, din cadrul sezonului regulat al Ligii Europei Centrale.
Univ.Goldiş ICIM va înfrunta ocupanta locului 4 în clasament, Piestanske Cajky, cea cu care se va înfrunta şi săptămâna viitoare, în penultimul act al turneului final al competiţiei, de la Alba Iulia. Indiferent de rezultat, trupa pregătită de Jose Araujo încheie prima parte a Ligii Europei pe primul loc, fiind şi principală favorită la câştigarea trofeului. Meciul din Slovacia va fi o bună repetiţie pentru semifinale, Piestanske putând fi studiată încă o dată înaintea me­ciului direct din Cetatea Unirii. În meciul tur, de la Arad, Univ.Goldiş ICIM s-a impus cu 85-56, diferenţa clară de valoare dintre cele două echipe fiind evidentă.
Arădencele încheie săptămâna chiar de Ziua Femeii, pe 8 Martie, sâmbătă, de la ora 14 urmând să înfrunte pe teren propriu SCM Craiova, într-un meci contând pentru etapa a XXIII-a a Ligii Naţionale. Noua achiziţie, americanca Monique Coker, transferată chiar pe ultima sută de metri, ca urmare a accidentării lui Destiny Williams, se lasă încă aşteptată, fiind posibil ca ea să se alăture lotului abia săptămâna viitoare.

Recomandările redacției