Un tânăr din Argeș s-a prezentat la controlul de la frontieră, deși era dat în urmărire generală. Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II- Csanadpalota  au depistat şi predat autorităţilor competente un bărbat, căutat de autorităţile din România, în vederea executării unei pedepse cu închisoarea.

Duminică, în jurul orei 12.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, cetăţeanul român P.D., în vârstă de 27 de ani, domiciliat în judeţul Argeş, călătorind cu un autoturism marca Opel.

La efectuarea verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că pe numele persoanei în cauză era emis, de către autorităţile din România, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvarşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, având de executat 1 an de închisoare, precum şi plata amenzii penale în valoare de 6650 lei.

„Bărbatul în cauză a fost predat unui echipaj operativ din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în continuare fiind dispuse măsurile legale care se impun”, a declarat Claudia Ardelean, purtător de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Arad.

Recomandările redacției