„Urme 50”, expoziție personală Rudolf Kocsis la Secţia de Artă a Complexului Muzeal Arad

0
182

urmeComplexul Muzeal Arad organizea­ză „Urme 50, expoziție retrospectivă a artistului arădean Rudolf Kocsis Ver­nisajul a avut loc aseară în Sala Ovidiu Maitec a Secţiei de Artă a Complexului Muzeal Arad. A vorbit Călin Dan, critic de artă.
Expoziţia „Urme 50” va fi deschisă publicului până în 30 iunie. Programul de vizitare este de marți până duminică între orele 9 şi 17.
„Urme 50 este o expoziţie personală cu un caracter retrospectiv, unde, sunt prezentate lucrări începând cu anii 80 şi până în zilele noastre. Sculpturile, picturile şi desenele sunt o selecţie din cele mai importante etape ale creaţiei: «Recuperarea kitschului», «Garderoba bunicului», «Geantă», «Arhaică-Contraste» şi «Vitis»”, ne-a declarat Adelina Stoenescu, purtător de cuvânt al Complexului Muzeal Arad.
Artistul arădean Rudolf Kocsis s-a născut în 1963 la Chişineu-Criş. A absolvit Facultatea de Arte Plastice din cadrul Conservatorului George Enescu, Iași, la specializarea sculptură – restaurare, promoția 1988. Este membru al Uniunii Artiștilor Plastici din România – Filiala Arad, încă din 1991, iar din 2002 doctor în Arte Vizuale, Facultatea de Arte, Universitatea din Pécs, Ungaria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.