USR PLUS Arad şi-a stabilit candidaţii pentru alegerile parlamentare, senatorul Adrian Wiener fiind primul de pe lista pentru Camera Deputaţilor, în timp ce deputatul Sergiu Vlad este primul pentru Senat. Așadar cei doi parlamentari au făcut rocada pe listele USR PLUS pentru alegerile din 6 decembrie.

În cadrul primei Conferinţe judeţene USR şi PLUS, Adrian Wiener a întrunit 974 de puncte în procedura de selectare a candidaţilor pentru Camera Deputaţilor, fiind urmat de Daniela Sabău, cu 532 puncte. Următorii candidaţi de pe lista pentru Cameră sunt: Carmen Stana, Oana Toma, Ion Stan, Robert Ille, Ovidiu Torz, Emanuela Tătar-Ghiş, Viorela Pantiş, Horaţiu Păun, Claudiu Ilea şi Florentina Ilica.

Pentru Senat, deputatul Sergiu Vlad a întrunit 322 de puncte, fiind urmat de Cătălin Mihalache, cu 278 puncte. Următorii candidaţi de pe lista pentru Senat sunt: Ion Stan, Codrin Vlad, Mariana Singureanu, Iulian Dronca, Ovidiu Torz, Ovidiu Toma, Dan Sfărăilă şi Florentica Ilica. Unii dintre candidaţi se regăsesc pe ambele liste ale USR PLUS Arad.

Astăzi la exact 4 ani de când am creat alături de o mână de oameni inimoși & dedicați USR Arad, am avut bucuria și onoarea să găzduiesc și să prezidez un nou eveniment important în viața organizației, într-un loc simbolic pentru noi, exact în locul unde fizic a luat ființă această structură politică incredibilă pentru poltica arădeană & românească. Am creat împreună cu colegii mei o organizație politică robustă, serioasă, puternică și profesionistă care a ajuns forța politică din Județul și Municipiul Arad care se bate de la egal la egal cu vechile partide și cu modul lor de a face politică dar mai ales administrație. Astăzi, USR PLUS Arad își alege în cel mai democratic și transparent mod, candidații pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Mă bucur foarte mult că avem candidați bine pregătiți, candidați serioși, oameni faini care vor reprezenta cu cinste și demnitate județul Arad, pe noi toți, în viitorul Parlament. Sunt extrem de bucuros că avem mai multe doamne candidate decât domni. Acest lucru arată încă odată că USR PLUS este cu adevărat partidul viitorului”, a afirmat Vlad Botoș, președintele USR Arad.

Recomandările redacției