Arena „Motorul” a fost gazda unei meci ami­cal în familie între foști componenți de la grupa UTA 2000, toți împrumutați la echipe de ligile trei și patru și actuala UTA U16 (2004).
Între anii 2016-2018 UTA 2000 i-a avut ca și antrenori pe Costel Bogoșel, Mihai Petcuț și Sandu Țamboi. Printre performanțe menționăm locul trei în Elite U17 (sezonul 2016-2017) și tot locul trei la Campionatul Național U19 (sezonul 2017-2018).
Revenind în prezent, UTA U16 este îndrumată, pe lângă Dinu Donca, de Bogoșel și Țamboi. Cei trei au dirijat meciul de joi seară, ce a avut două reprize de 30 de minute și lovituri de departajare.
UTA 2000 a deschis scorul în prima repriză, după ce Deta l-a lobat pe portarul Blaga. Chiar dacă a avut o posesie mai bună UTA U16 nu a reușit să concretizeze fazele de poartă. În partea secundă, Nagy reușește cu un șut plasat din afara careului să egaleze situația,
1-1. Jocul s-a încins chiar dacă o ploaie mocă­nească s-a abătut peste arena din Aradul Nou. Fazele importante de poartă aparțin UTA-ei U16, dar cei care marchează sunt „adversarii” prin Gruiescu. În ultimele minute ale partidei Mare bate bine o lovitură liberă din marginea careului, Zamfir respinge și Balint egalează,
2-2.
Pentru stabilirea câștigătorilor s-a recurs la lovituri de departajare. S-a remarcat portarul Blaga, cu trei penalty-uri apărate, iar UTA U16 și-a adjudecat victoria la testul în familie
Formații:
UTA 2000: Zamfir (Crișul) – Onuțan (Crișul), Sabău (Crișul), Deliman (Național Sebiș), Coste (Podgoria Pîncota), Gruiescu (Gloria Lunca-Teuz), L. Bodri (CSM Slatina), T. Bodri (CSM Slatina), Deta (UTA), Faur (CS Glogovăț), Obrad (Gloria Lunca-Teuz). Au mai jucat: Moraru (Progresul Pecica), Țuța (Victoria Zăbrani). „Pecicanul” Marinel Creța a fost și el la teren, dar nu a putut evolua fiind operat la genunchi.
UTA U16: Blaga – Varga, Opriș, Nagy, Codrea, Mihai, Șerengău, Sarkozi, Ungureanu, Lingurar, Ciubăncan. Au mai jucat: Brândă, Tod, Boiț, Cristea, Buzgău, Ursu, Mare, Balint, Kiss.

Recomandările redacției