trabalkagaicadanDacă un meci amical între primele echipe ale marilor rivale ale Vestului este foarte greu, dacă nu imposibil, de organizat, la nivelul echipelor de copii și juniori, aceste lucru se poate realiza. Astfel, juniorii de 17 ani de la UTA și Poli Timișoara și-au dat întâlnire duminică, pe terenul „Șega” într-o partidă ce le-a arătat antrenorilor la ce nivel de pregătire se află elevii lor cu trei săptămâni înainte de reluarea confruntărilor pe puncte.
Cel puțin de această dată, „alb-roșii” au fost mai buni și s-au impus cu 2-0 în fața „alb-violeților”. Golurile au purtat semnătura lui Simion și Trabalka până la pauză, însă la finalul acestei săptămâni Poli are șansa revanșei în orașul de pe Bega. „A fost un meci util, împotriva unei formații foarte bune. Sunt mulțumit de băieți, nu mai e mult până la meciurile oficiale și asta se vede și în atitudinea lor. Oricum, dincolo de rezultatele noastre ca echipă, vor conta și individualitățile. Până la urmă, scopul nostru, al antrenorilor de la copii și juniori este să dăm cât mai mulți fotbaliști la prima echipă. Astăzi, sper ca măcar doi-trei să facă acest pas, dar timpul e în favoarea lor și lucrurile se pot schimba”, a menționat Sandu Gaica, tehnicianul UTA-ei ’96.
Împotriva marilor rivali pregătiți de Robert Ivan, utiștii au evoluat în formula: Bucșa – Danciu, Donga, Popîrlescu,         Denut – Mormoie, Macovei, Dan, Simion, Ardelean – Trabalka. Au mai jucat: Barabaș – Lazăr, Mandache, Top.

Recomandările redacției