Mijlocașul ofensiv brazilian Roger (24 de ani) și mijlocașul central lituanian Modestas Vorobjovas (25 de ani) au ajuns sâmbătă seara la Arad, cei doi urmând să fie prezentați oficial în perioada următoare.

Doi jucători noi au sosit la Arad, este vorba despre brazilianul Roger, cel care a câștigat titlul de campion în ultimele două ediții din Letonia, cu Riga FC, iar în sezonul trecut a strâns 29 de meciuri, 5 goluri și 5 pase decisive. Brazilianul a acumulat nouă meciuri în preliminariile Champions League și Europa League. Printre echipele la care Roger a jucat se numără Botafogo, Vila Novo, Atletico Goianiense și FK Kukesi.

Cel de al doilea jucător ce vine la UTA este Vorobjovas, acesta vine din Lituania, de la Zalgiris, formație alături de care a câștigat Supercupa anul trecut și la care a strâns 22 de meciuri, un gol și o pasă decisivă în sezonul terminat în luna noiembrie. Mijlocașul central are și 22 de meciuri la naționala Lituaniei, având în CV dueluri cu formații precum Serbia, Portugalia, Ucraina sau România.

Curățenie de iarnă la UTA Arad: șase jucători au plecat

UTA Arad a încheiat anul 2020 cu patru eșecuri consecutive în Liga 1, iar formația antrenată de Laszlo Balint a decis, la 23 decembrie, să facă mai multe schimbări la nivelul lotului.

Clubul UTA a ajuns, pe cale amiabilă, la acorduri de încetare a colaborării cu jucătorii Alexandru Ioniță, Octavian Ursu, Vlăduț Morar, Călin Popescu, Marian Pleașcă și Mihovil Klapan. Le mulțumim pentru aportul oferit în perioada petrecută alături de noi și le urăm mult succes în etapele următoare din carierele lor“, se arată într-un comunicat de pe pagina oficială UTA.

Arădenii au anunțat că s-au despărțit de șase jucători: Alexandru Ioniță, Octavian Ursu, Vlăduț Morar, Călin Popescu, Marian Pleașcă și Mihovil Klapan.

Recomandările redacției