costicaGheorghe Constantin, directorul executiv al UTA-ei, a mărturisit astăzi că o idee pe care clubul arădean ar putea-o pune în practică e aceea de a încerca să aducă acasă fotbaliștii plecați din Arad.
„Încă nu putem spune prea multe, dar o variantă ar fi să purtăm discuţii cu fotbaliştii arădeni care joacă la nivelul primei ligi sau în cea de-a doua”, menționat conducătorul grupării colorate în alb și roșu.
În acest moment, arădenii de pe prima scenă sunt Bălgrădean (Dinamo), Pleşca, Todea (ambii Mediaş), Rusu (Pandurii), Munteanu (Braşov), Gavra (Viitorul) şi Purece (Concordia). În liga secundă, Aradul e reprezentat de Maghici (promovat matematic cu Botoșaniul), Dragalina (Mioveni), Bordea, Cuedan și Sălăjan (toți Slatina). Ieșind din granițele țării, de aici au plecat Piț (Lankaran), Pascariu (Honved, Ungaria 1), Botiș, Varga, Leucuța și Calvin (toți Bekescsaba, Ungaria 2).
Constantin a subliniat și nevoia grupării-fanion a Aradului de a colabora bine cu toate cluburile din județ, cu accent pe cele din Liga a III-a, ca Șoimii
Pâncota sau Național Sebiș.

Recomandările redacției