Alvarenga e singurul jucător care a trecut deocamdată de testele lui Ionuţ Popa, paraguayanul marcând un gol frumos pentru UTA, în primul amical al iernii. În schimb, s-a renunţat pe rând la cei sosiţi în probe, iar ultimii doi sunt fundaşii Puşcaşu şi Dombrovoschi, ambii neconvingători în jocul cu Bekescsaba.
Între accidentări – Alvarenga şi Zamfir având ceva probleme medicale, plecări şi probele susţinte de Stahl la Dortmund – UTA a rămas în doar 15 jucători, iar Ionuţ Popa aşteaptă încă achiziţii importante.
Deşi şi-a reluat repede pregătirea, pentru a câştiga timp, echipa arădeană pare să nu poată atrage nume importante, fiind refuzată pe rând de jucători cu o carte de vizită ceva mai notabilă, gen Balauru, Vali Alexandru sau Tomozei.
Oficialii clubului nu îşi fac mari proble­me, mai ales că transferuri se pot face până la sfârşitul lui februarie, iar jucătorii care ar urma să întărească Bătrâna Doamnă trebuie să aducă o plusvaloare, dar şi să se înscrie în parametrii proiectului de la UTA.
Totuşi, s-a renunţat deja la opt jucători în ultimele două luni, iar situaţia e aproape alarmantă, cu juniori care din păcate sunt forţaţi prea repede la acest nivel, în condiţiile crizei de efectiv.

Recomandările redacției