Gaz Metan Mediaş a învins-o pe UTA Arad cu scorul de 3-1 (2-1), luni seara, pe arena arădeană „Francisc Neuman“ , în ultimul meci din etapa a 10-a a Ligii I de fotbal.

Dumitru Cardoso a făcut cel mai bun meci al sezonului. Fostul atacant al lui Napoli a deschis scorul pe arena „Francisc Neuman” în minutul 23, când a dejucat pasul la ofsaid al apărării arădene și l-a învins din două încercări pe Iacob. Ronaldo Deaconu a dublat rapid diferența oaspeților, în minutul 32, dintr-o lovitură liberă. Cardoso a reuşit dubla pe final (81), dintr-o situaţie de unu la unu cu portarul, după o pasă ideală venită de la Nasser Chamed.

UTA a ratat două ocazii mari de gol prin Octavian Ursu (65, 90+2).

Gaz Metan a reuşit a doua sa victorie consecutivă în deplasare, după 2-1 cu CFR Cluj.

Antrenorul i-a taxat pe unii dintre jucători pentru modul în care au tratat acest meci și a dezvăluit ce le-a spus la pauză în speranța că va întoarce soarta partidei.

Nu știu dacă ne-a bătut echipa mai bună, cât echipa eficientă. În multe momente am fost naivi și nu am luat cele mai bune decizii. Este un duș rece, peste care trebuie să trecem.

Unii băieți s-au trezit prea repede, prea sus! Avem foarte mult de muncă pentru a emite pretenții. Este al doilea meci al sezonului în care primi trei goluri acasă”, a spus Balint, la flash-interviul acordat după meci.

UTA venea după cinci etape fără eşec, trei victorii şi două egaluri. Ambele înfrângeri ale arădenilor au venit pe teren propriu.

UTA Arad – CS Gaz Metan Mediaş 1-3 (1-2), Arena „Francisc Neuman“ – Arad

Au marcat: Vlad Morar (37), respectiv Nicolao Dumitru Cardoso (23, 81), Ronaldo Deaconu (32).

Arbitru: Andrei Moroiţă (Ploieşti); arbitri asistenţi: Mircea Mihail Grigoriu (Bucureşti), Daniel Mitruţi (Craiova); arbitru de rezervă: Florin Mihai Marcu (Oradea)

Observator: CCA: Zoltan Szekely (Baia Mare)

Recomandările redacției